© 2017 . All rights reserved.

Sangria! Oldschool Costa Brava og Vesterbro hipster punch i ét hug!

 

Kom til at lave Sangria forleden. og har lavet det lige siden. Kæft det er godt! God blanding af oldschool Costa Brava grisefest og Hipster Vesterbro:-) Den kan selvfølgelig laves på mange måder, men lad nu være at bruge appelsinjuice eller alt for dårlig rødvin. Det er derfor den har fået sit dårlige ry!

Her er min “Go To” opskrift. Som kan varieres efter smag, behag og hvad der er i køleskabet

1 flaske rødvin. Ikke for dyr, men heller ikke en sur skiderik!

2 dl Grand Marnier(den røde, men den orange er ligeså god)

2-3 dl simpelsirup(kog lige dele af vand og sukker op til sukkeret er smeltet og lad det køle helt ned. Lav bare meget, det kan sagtens holde sig en uge i køleskabet)

Saften fra 2-3 appelsiner

Saften fra en lime

Skiver af appelsin, grape, lime. Du kan også sagtens bruge vandmelon og citron, ferskner, nektariner osv. Prøv at grille nogle af frugterne. Det gir en dejlig smag af sommer og grill.

 

Bland det hele sammen, på nær frugt skiverne, og smag til. Lad en gerne hvile 10 minutter inden du drikker den. og køl den godt ned. Den skal være dejlig kold! Kom den i en stor skål eller en stor kande, sammen med frugtskiverne, så kan folk selv øse op. Alternativt kan du lægge et par frugtskiver i hvert glas, hælde sangria i og servere den i glassene.

Jeg vil en af dagene prøve at lave en Sangria med Rosé. En kraftig Rosé. Sangria kan også laves med Cava, men synes sgu den mangler syren og smagen fra rødvinen. Så nu må vi se hvordan det går med rosé’en:-)