Om mig

Mit navn er Timm Vladimir. Jeg elsker at lave mad!

For mig handler kvalitet om følelser, genkendelighed, duft og smag.På min madskole, på bloggen her, når jeg laver tv, og selvfølgelig i min mad. Og det er den, det kommer til at handle om her på  siden.

Jeg har altid lavet mad. I skolen var jeg en af de få drenge, der valgte at gå til husgerning efter skole. Min mor, som er en habil hjemmekok, inddrog mig i madlavningen, og den familietradition fortsætter jeg med min egen søn, Cassius. Han er 6r og kender allerede de fleste grøntsager, hjælper til når jeg laver bagels og er ellers ligeså kræsen som de fleste andre børn.

Min tilgang til mad har altid været nysgerrighed efter nye opskrifter og spændende måder at tilberede på. Jeg følger dem som regel første gang, og så går jeg ellers igang med at justere og eksperimentere med mine egne versioner. Jeg elsker kogebøger og madmagasiner og læser dem i toget på vej til arbejde og som godnatlæsning inden jeg går i seng.

Mad for mig er omsorg og nydelse, og derfor er min mad rig og fuld af smag. Gerne ambitiøs og med et uventet twist, men aldrig styret af koncepter og idéer. Hjertemad frem for hjernemad. Den er ikke nødvendigvis kompliceret, for ofte er det enkle også det bedste, men den vil ofte forudsætte at du har en grundviden i køkkenet. At du er vant til at lave mad. At du kender nogle grundlæggende teknikker.

Udover opskrifter vil jeg også skrive om lidt om diverse køkkengrej. Jeg vil skrive om forskellige teknikker, nye som gamle og fortælle lidt om hvad jeg bruger af udstyr i køkkenet. Mange, inklusive mig selv, kan jo godt lide at have lidt gear i køkkenet. Det bliver man ikke nødvendigvis bedre til at lave mad af, men det gør nogen gange tingene lidt sjovere.

Hvis du ser nogle opskrifter eller en blog her på siden, som du rigtig godt kan lide, så sig det videre. Til mig – men også til dine venner. Det er altid rart at få lidt kærlighed. Også fra andre madører.

God fornøjelse!

Hep!

BTW: Indholdet på denne side herunder andres kommentarer er PRIVAT. Det kan derfor ikke bruges af medier jfr. Pressenævnets kendelse af 12.4 2010.