© 2016 . All rights reserved.

Samarbejde med Electrolux

Tidligere på året lavede jeg nogle opskrifter i forbindelse med et samarbejde med Electrolux. Det samarbejde var vi glade for og derfor fortsætter vi det henover sommeren, frem til 1 september. Jeg er specielt glad for deres kombidamp ovne og har besluttet mig for at forstætte med at eksperimenterer med damp. Det er en super sjov måde at lave mad på, der er mange muligheder, og det bevarer samtidig noget næring og smag i maden.

Man behøver jo ikke købe en stor ovn for at dampe, slet ikke, så opskrifterne kan være inspiration til at komme igang med at dampe, med hvad man nu har. Ovnene er smarte i denne forbindelse, fordi du får en nnormal størrelse ovn, der kan alt det en elmindelig ovn kan, men samtisgi dampe og dermed også sous vide. Det har jeg skrevet om tidligere på bloggen.

Nyd sommeren for fuld damp. Det vil jeg gøre.

 

Kh/Timm