Mine bøger

Så er min anden kogebog udkommet. Den hedder “Små Retter, Stor Smag” og jeg er rigtig, rigtig glad for den. Og det håber jeg også du vil blive.

Jeg tager i bogen udgangspunkt i nogle af mine yndlingsmåltider i løbet af året, nemlig påske og julefrokost. Det er de to gange om året, hvor vi danskere smider al maden på bordet på een gang og så sidder vi og hygger og rækker indover hinanden og smager lidt af det hele. Det er et fantastisk måltid. Det er involverende, fordi vi selv “samler” maden undervejs, og lækkert fordi der er så mange valgmuligheder man kan gå på opdagelse i.

Når det er sagt, så er maden som regel meget traditionel og meget ensartet. Typisk en masse svinekød og salt og peber ender med at blive de eneste krydderier.

Min nye kogebog er en opfordring til at lave flere af den slags måltider, ikke kun til frokost, men også til aftensmaden når der kommer gæster på besøg. Men det er også en opfordring til at smide lidt andre og måske lidt mere utraditionelle ting på bordet, krydre lidt mere og udforske mere sydlandske himmelstrøg.

I bogen er der mad fra vidt forskellige verdensdele, så som Sydeuropa, mellemøsten, Nord Afrika og sydamerika. Mange traditionelle “egnsretter” ,men også en del jeg har givet mit eget twist. Du kan uden problemer mikse og matche mellem retterne og det behøver ikke være en hindring både at servere spansk og marrokansk på samme bord. Det hele passer godt sammen, bare du sørger for at der er “lidt af det hele” såsom brød, grønt, kød eller fisk, varme og kolde retter. Meget kan laves i forvejen og ideen er netop at man samles omkring bordet, hvor alt står klar, og så går man igang med at opdage og smage, sammenligne og snakke med hinanden. Jeg elsker det! Og det håber jeg også du vil gøre!

Du kan købe bogen i din gode lokale boghandel, men du kan også klikke på den grønne knap her ude i højre side, den fører dig hen til en side, hvor du kan se hvor bogen pt. er billigst at købe. Eller du kan bestille den på mit køkkens hjemmeside, hvor vi sælger den inklusiv autograf, selvfølgelig uden merpris:-)

Køb min bog med autograf

Mange varme hilsner

 

Timm Vladimir