© 2015 . All rights reserved.

Back on the blog!

Så er jeg tilbage! Det er efterhånden liiidt lang tid siden, at jeg har skrevet på min blog. Der kom lige et par kogeboger i vejen osv. Anyways, jeg er tilbage og vil forsøge at update jævnligt fra nu af.

Jeg kan afsløre at jeg netop har indgået et rigtig spændende samarbejde med Electrolux, som blandt gør at jeg fremadrettet vil poste en masse nye opskrifter her på bloggen. Både nogle fra min gamle kogebog, nogle fra min kommende kogebog og selvfølgelig en masse andre.
Samarbejdet med Electrolux bevirker, at jeg vil fokusere en del på dampfunktionen i kombiovne og på opskrifter, der passer til den. Jeg bruger selv dampfunktionen meget i hverdagen. I det hele taget bruger jeg mine ovne rigtig meget. Det er meget normalt i restaurationsbranchen at bruge ovne meget. I dem kan man nemlig både varme, stege og dampe store mængder mad på en gang; som regel med en mere nænsomt tilberedning end på for eksempel en stegepande. Jeg har ladet mig inspirere af restauranterne og bruger nu ovnen så meget som muligt i mit hjemmekøkken.

Så hold øje med bloggen fremadrettet og bliv inspireret til opskrifter i ovn, både med og uden damp!